Incalzirea prin distributie de aer cald prin tubulaturi

Multifuoco® System Plus

Cu aceast sistem poți răspândi căldura în alte încăperi, chiar și pe etaje diferite, cu încrederea de a obține același confort și căldură ca în camera în care este instalat șemineul.

multifuoco_sistem_1scrl
Cum poti sa incalzesti toata casa sau mai multe incaperi cu un semineu pe lemne

Piazzetta MULTIFUOCO® SYSTEM

Incalzirea prin distributie de aer cald prin tubulaturi Piazzetta MULTIFUOCO® SYSTEM este o soluție de încălzire a unei încăperi sau a unei case care utilizează aerul cald pentru a încălzi spațiul.
Sistemul funcționează prin intermediul unei unități centrale de încălzire care produce aer cald prin arderea combustibililor, cum ar fi lemnele sau peletii, într-un focar. Aerul cald produs de focar este apoi distribuit prin intermediul unei rețele de tubulaturi prin încăperi, unde este eliberat prin intermediul difuzoarelor de aer instalate în pereți sau tavane.

Această soluție de încălzire are avantajul de a fi eficientă din punct de vedere energetic și de a permite o distribuție uniformă a căldurii în întreaga încăpere. De asemenea, sistemul poate fi controlat prin intermediul unei termostate pentru a menține o temperatură confortabilă în încăperi. Răspândiți plăcerea de căldură în fiecare cameră!

CUM FUNCTIONEAZA

MULTIFUOCO SISTEM

Cum se realizeaza distributia aerului cald de la semineu
Amplasare FOCAR

Focar PIAZZATTA Italia

Focar de șemineu cu sistemul inovator de ventilație forțată.

Acest sistem funcționează prin intermediul unui ventilator care forțează circulația aerului cald prin conductele de ventilație, distribuind aerul încălzit de focar în încăperile conectate.

Sistemul funcționează prin introducerea aerului cald într-un schimbător de căldură, care încălzește aerul și îl eliberează în încăpere prin intermediul unor conducte de ventilație.

Un ventilator poziționat în partea de jos a focarului de șemineu aspiră aerul rece din încăpere și îl trimite către schimbătorul de căldură.
După ce a fost încălzit, aerul cald este distribuit în încăpere prin intermediul conductelor de ventilație.

 

Ventilatorul

Puteți gestiona cu ușurință focul folosind telecomanda

Ventilator cu senzor și telecomandă.

Funcția ventilatorului sau turbinei din sistemul de ventilație forțată este de a impinge aerul cald din focarul de șemineu prin conductele de ventilație și în încăperile în care este nevoie de încălzire.
Acest dispozitiv este alimentat de obicei de electricitate și poate fi controlat prin intermediul unei termostate pentru a porni sau opri automat. Ventilatorul sau turbina funcționează prin rotirea în viteză a unei pale care atrage aerul cald din focar și îl distribuie prin conducte.
Acest proces poate fi intensificat prin utilizarea unui ventilator suplimentar care poate fi poziționat în apropierea focarului pentru a crește cantitatea de aer cald care este impinsă prin sistem.

 

Tubulatura / Grile

Distribuție Aer Cald

Pentru distribuirea aerului cald din focar in incaperi

Conducte de ventilatie: Acestea sunt tuburi flexibile cu diametre mici de 0.75⌀ care sunt pozitionate in diferite parti ale incaperilor pentru a distribui aerul cald.
Grile metalice: Acestea sunt dispozitive mici care sunt instalate in pereti sau tavanuri si care permit distribuirea aerului cald in incaperi.

 

Focar MA 260 SL PLUS

Focar de Otel + Samota Pro cu randament crescut si putere calorica mare.
Sticla decorativa grafitata care ofera un aspect modern si elegant, largind vizual partea frontala a focarului.
Maner elegant si confortabil de deschidere a usii.
Aspect placut pentru realizarea oricarui tip de semineu, in stil clasic, rustic, contemporan sau modern.

Putere
14 kW

Randament 87.2%

Consumul 4.0 kg/h

Lățime 80.4cm

Adâncime 53.2cm

Înălțime 177.3cm

Exemple reale de montaj

PROIECT EXECUTAT

realizate cu focarul Piazzetta MA 260 SL in R. Moldova mun. Chisinau!

Utilizarea la maxim a energiei

Obtinerea de caldura maxima datorita lamelelor radiante din fonta amplasate in cantitate foarte mare pe toti pereti exteriori ai focarului. Echipat cu clapeta de control a tirajului pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru a obtine un consum cat mai scazut de lemne.

Rulează videoul
Focarul este echipat cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800 C.

Focar PIAZZETTA

Focar de semineu Piazzetta MULTIFUOCO® SYSTEM

Aici gasesti toata gama de focare din catalogul MULTIFOC

Descarca catalog!

Ce ar trebui sa aleg?

Completati formularul de mai jos pentru a descarca catalogul cu modele, caracteristici si detalii tehnice.

  • Numar de telefon