Seminee

Avantajele șemineelor de la Piazzetta

Semineu Premium Chisinau

Sunteți în căutarea unei metode premium de încălzire a spațiului locativ? Șemineele premium Piazzetta de la compania Multifoc reprezintă alegerea perfectă pentru o casă plină de căldură și confort! Cu o gamă variată de produse, de la șeminee elegante la sobe pe lemne sofisticate, Piazzetta se remarcă prin calitatea superioară și inovația constantă. 

      Acesta este unul dintre cei mai renumiți producători de șeminee premium, aducând în casele clienților săi nu doar căldură, ci și eleganța și rafinamentul designului italian. Gama variată de produse, disponibile la Multifoc, acoperă o listă largă de preferințe, de la modele clasice până la cele moderne, fiecare șemineu fiind realizat cu cea mai mare atenție la detalii și calitate. Iată de ce acestea sunt o opțiune excelentă pentru orice locuință:

        1. Confecționarea din materiale de calitate superioară.

      Șemineele Piazzetta sunt fabricate din oțel rezistent la temperaturi extreme. Exteriorul este acoperit cu vopsea ecologică termorezistentă, asigurând rezistență îndelungată la deteriorare. Interiorul însă este căptușit cu șamotă rezistentă, ceea ce oferă o performanță superioară pe termen lung.

       2. Sistem de auto-curățare a sticlei.

      Pentru fiecare proprietar de șemineu, aceasta reprezintă un avantaj esențial. Grație acestui sistem avansat, sticla șemineului rămâne mereu curată, chiar și în cazul utilizării zilnice, oferind o priveliște spectaculoasă asupra flăcării și un confort deosebit utilizatorilor.

Cine nu își dorește să scape de grija curățării constante a sticlei șemineului?

Procesul de curățare a sticlei poate fi influențat de nivelul de umiditate al lemnului, de designul coșului de fum sau de controlul fluxului de aer în focar.

       3. Ventilație forțată (opțional) pentru confort maximal. 

     Șemineele premium Piazzetta sunt compatibile cu sistemele de ventilație forțată, pentru a vă asigura un confort maxim în încăperi. Posibilitatea de conectare a unui sistem cu ventilație forțată permite distribuirea căldurii în mod uniform și eficient, creând o atmosferă plăcută în întreaga locuință. Pentru mai multe informații, puteți da click aici.

       4. Interior din piatră vulcanică Aluker.

      Cu un interior din piatră vulcanică Aluker, produs exclusiv de Piazzetta, șemineele asigură o ardere optimă și o difuzie eficientă a căldurii. Materialul rezistă la temperaturi ridicate și stres termic, oferind o eficiență maximă și emisii reduse în atmosferă. Asta înceamnă o încălzire mai eficientă și mai ecologică – un bonus dublu. Ba mai mult, acesta oferă fiabilitate excelentă în timp și întreținere ușoară.

       5. Ușă cu ridicare verticală.

     Datorită ușilor cu ridicare verticală, alimentarea de șeminee pe lemne devine mai ușoară, iar riscul de ieșire a fumului în încăpere este redus semnificativ. Acest design ingenios permite o circulație a aerului din partea de jos, ceea ce previne acumularea de fum în încăpere la alimentarea șemineului. De exemplu, în cazul șemineelor cu sticlă cu deschideri laterale, există o probabilitate mai mare ca fumul să iasă în încăpere la deschiderea ușii, decât în cazul șemineelor cu deschidere verticală.

Semineu de perete in living

        6. Eficiență energetică ridicată.

      Focarele au sisteme avansate de recuperare a căldurii, ceea ce ridică randamentul șemineului. Această caracteristică facilitează îmbunătățirea continuă a performanței în ceea ce privește puterea și eficiența, reducând semnificativ consumul de combustibil. Astfel, veți economisi energie fără a compromite confortul termic.

         7. Garanție de 5 ani.

    Produsele Piazzetta sunt testate riguros în laboratoare pentru a garanta conformitatea cu cele mai înalte standarde internaționale. Cu o garanție de 5 ani și disponibilitate garantată a pieselor de schimb originale timp de 10 ani, puteți avea încredere că investiția într-un șemineu Piazzetta este una durabilă și sigură.

         Șemineele premium din seria Piazzetta reprezintă alegerea perfectă pentru cei care apreciază calitatea, eficiența și confortul în locuința lor. Investiți într-un produs premium și transformați-vă casa într-un sanctuar de căldură și relaxare. Contactați Multifoc astăzi pentru a afla mai multe despre gama de șeminee Piazzetta! 

Pentru mai multe produse și informații, vizitează showroom-ul pe:

mun. Chișinău, str. Lunca Bicului 26/1

Website: http://multifoc.md

Magazin online: https://multifoc.md/lp_multifuoco

Contact: +(373) 78 99 09 09